- Resort -

Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia
Klik op deze pagina op de foto's voor een grotere versie

Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia

Lumbalumba Diving is een klein, gezellig duikresort met een gemoedelijke, huiselijke atmosfeer. Gelegen op een berghelling in een prachtige botanische tuin met eigen restaurant / bar en een schitterend zwembad. We hebben 4 komfortabele bungalows, elk voor maximaal 2 gasten en 1 familie bungalow voor maximaal 6 gasten. Allen gebouwd op een berghelling met een spektakulair uitzicht op de tropische tuin, onze haven/duikschool en het Bunaken Onderwater Reservaat.  


Indeling van de bungalows:


Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia

Front view Chalet

  • Single/dubbele Bugalow:
  • Hal met ruime kleerkast, elektronische kluis, ijskast, koffie / theepot met waterkoker en toegangsdeur naar het toilet.
  • Slaapkamer, met naar keus, plafond ventilator of individueel gecontroleerde airconditioning. Schuifdeuren naar het terras.
  • Badkamer met wastafel en douchcabine met warm/koud, stromend water.
  • Ruim terras met hangmat.
  • 24 uur per dag stroom (220 V/50 Hz en Nederlands type stopkontakt)


De familie bungalow:
De familie bungalow staat tegenover het zwembad. Vandaar heeft u mooi zicht op zee en natuurlijk ook het zwembad. De bungalow heeft 3 kamers en elke kamer heeft z'n eigen badkamer, toilet en veranda met hangmat. Verder faciliteiten zijn: kleerkast, koffie/thee service, koelkast, prive safe, plafond fan en air conditioning. In geval van een familie, kunnen kamers geschakeld worden maar ze kunnen ook apart gebruikt worden. Maximale hoeveelheid gasten is 6 wat neer komt op 2 per kamer.

De kamers hebben de volgende namen: Starfish, Mandarin & Sepia. Starfish is de voorste kamer, heeft de grootste veranda, een halletje naar de badkamer en wc en natuurlijk direct zicht op zee en het zwembad. Starfish kan, indien nodig, geschakeld worden met Mandarin en Sepia. Mandarin en Sepia, zijn de kamers aan de achterkant maar hebben de veranda aan de zijkant en vandaar ook zicht op zee en het zwembad. Deze kamers kunnen alleen met elkaar geschakeld worden via Starfish. Omdat alle kamers en veranda's een beetje anders in grootte zijn, zijn ze ook anders geprijst. Zie onze prijzen pagina.


Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia


Lumbalumba Diving, Manado, IndonesiaUw slaapkamer bij lumbalumba diving

Uw badkamer bij Lumbalumba Diving

De hal van uw bungalow

De bungalows zijn solide gebouwd van baksteen maar afgewerkt met hout en natuursteen om ze een traditionele "Minahasa stijl" uitstraling te geven.


Uw terras met hangmat

Uw terras met hangmat


barbeque bij lumblalumba diving!

Martin stookt de hete plaat op.

Huisbar en restaurant zijn gesitueerd in het resort en Martin, onze chefkok, bereidt heerlijke maaltijden in zijn open keuken. Orientaal, westers, zeebanket, barbecue of van de hete plaat, iedere dag, serveren we een ander menu om uw culiniare wensen te vervullen . Bezoek de bar voor een ijskoud biertje of bestel er gewoon een en geniet ervan op uw eigen terras. Onze barbeques zijn een waar feest voor de inwendige mens en een van die vele redenen waarom u nog weer een keer terug wilt komen!


Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia
 
Uw uitzicht vanaf de veranda


Lumbalumba Diving, Manado, Indonesia
 
Uw uitzicht op het zwembad


Onze prachtige botanische tuin


Impressies van onze botanische tuin:

Onze botanische tuin is een levend projekt en constant in ontwikkeling. Een ruime variatie van (fruit)bomen, palmen, orchideŽn, bamboes, bougainvilles en andere tropische plantensoorten zijn een dagelijks deel van uw uitzicht. Bij veel van de planten en bomen hebben we naambordjes geplaatst om het makkelijker te maken voor u ze te indentificeren. Een greep uit onze verzameling: Mahonie, Broodvrucht, Rambutan, Cashew noot, Cacoa, Kaneel, Kruidnagel, Nootmuskaat, Mango, Citroen, Ficus, Teak, Sawit, Suiker/Rode en fleshals-palm. Met veel zorg en aandacht staan ze smaakvol in het heuvelachtige landschap tussen enorme vulkanische stenen en een enkele vijver. Een wandelingetje door onze tuin is altijd genieten!

 

Logo

LUMBALUMBA DIVING
- The diving with a difference -

PO Box 1721, Manado 95017
North Sulawesi, Indonesia
Tel. 62 - 431 - 838 440 ( Office )
62 - 431 838 441 ( Reception )
Cell Ph. 62 -(0)81 2430 2974
62 - (0)81 2430 2975
info@lumbalumbadiving.com
www.lumbalumbadiving.com
LUMBALUMBA DIVING

Duik Resort in
Manado, Noord-Sulawsie, IndonesiŽ


TESTIMONIALS
FLESSENPOST

RainbowKlik de link in de kaart om te zien wŠŠr in Manado, Noord-Sulawsie, IndonesiŽ, we ons precies bevinden.

Wist u dat........?

"Lumbalumba" DOLFIJN betekend in het Indonsisch. Leer meer over Dolfijnen en Walvissen.


U op ongeveer 30 verschillende plekken kunt duiken bij LumbaLumba Diving en we ontdekken nog steeds nieuwe stekken. Klik Duiken voor meer informatie.


Bekijk de prachtige foto's gemaakt door Opo Laut!